mijn 6 maanden beugel ervaring

Blog · 6 MB · Contact

6 Maanden Beugels

6 maanden beugel ervaring

Heb jij ook zo een last van een scheef zittende tand of twee? Nou ik wel!

Ik ben Chantal en al jaren irriteer ik me aan een scheve voortand aan de onderkant van mijn gebit, maar dankzij de WildMF Ochtendshow en de 6 maandenbeugel van Tandarts Liem wordt deze nu recht gezet!

Volg mijn 6 maandenbeugel ervaring via mijn blog en als je vragen, opmerkingen of mij gewoon even sterkte wilt wensen laat dan een post achter dan zullen de tandarts en ik daarop reageren ! ! !

Chantal X

Meer over mij
blog en ervaring over een gebits beugels

Meant to be...

Wednesday, May 9, 2012

Heb jij ook zo een last van een scheef zittende tand of twee? Nou ik wel!

Al jaren irriteer ik me aan die ene verkeerd gepositioneerde voortand aan de onderkant van mijn gebit. Een familiekwaal ook wel genoemd. Mijn vader, oom, oma en ik zijn de gelukkigen. Bij mijn vader is het zo erg dat deze er vorig jaar uit is gevallen. Zegevierend dat die van mij er nog inzit kan ik eraan toevoegen dat knarsentanden een andere hobby van mij is. Deze combinatie levert mij het volgende op: een continu brekende boven voortand......LELIJK!

Hand voor je mond houden, iedere twee weken naar de tandarts om die voortand te laten maken, op foto's toch echt zorgen dat je lippen op elkaar zitten en niet te veel praten (blijkt toch lastig) zijn voor mij tot op heden de oplossing geweest. Ineens was daar voor mij het verlossnde woord "De 6 maanden beugel". Een vriendin van mij was net klaar met het dragen van haar beugel en dat zag er toch wel heel erg mooi uit.

Tja, wat dan zou je denken?! Een volledig uitgestippeld plan op internet om te achterhalen waar ik ook zo een beugel kon laten plaatsen. Desondanks heb ik het er op de een of andere manier toch bij laten zitten. 

Drie maanden later zit ik niks vermoedend in de auto op weg naar een afspraak, hoor ik daar Anthony vol overgave vertellen dat zij, WildFM, gewoon een 6 maanden beugel weggeven voor nada, noppes, niksos!!! Het enige dat mij in de weg stond was een sms. Slim als ik ben pak ik alle telefoons in handbereik en stuur daarmee twee smsjes. Wie niet waagt, wie niet wint zullen we maar zeggen.

ongeveer anderhalve maand later ben ik druk aan het werk wanneer een collega van mij over de 6 maanden beugel begint. Tja, dan gaan de handen toch weer kriebelen. Ik meteen weer op het internet gedoken om die trigger te zoeken daadwerkelijk een beugel te nemen. Wat denk je? Kom ik uit bij de website van tandarts Liem. Volledig in de waan dat de beugel al lang bij een andere gelukkige is geplaatst. Toch stuur ik meteen een e-mail naar tandarts Liem om extra informatie te verkrijgen over de plaatsing, de mogelijkheden en vergoedingen.

Nog geen half uur later gaat mijn telefoon; Met Chantal....... Hi Chantal, je spreekt met Dyantha van de WildFM Ochtendshow! (WAT??? is dit echt??? op de radio????) 
Nee ik was toen nog niet op de radio, maar ik kreeg wel de kans om uit te leggen waarom ik in de lach schoot en waarom het voor mij zo belangrijk is om deze beugel te laten plaatsen.

Dan is dit zeker wat ze bedoelen met "meant to be......"

Twee dagen later lag ik daar in de stoel bij tandarts Liem. Er was onder andere een WildFM reporter die mij ondervroeg waarom ik deze beugel zou moeten winnen, niet wetende dat er nog drie anderen meededen in het spel. Na een kort onderzoek van tandarts Liem en een uitvoerige uiteg hoe alles eventueel in zijn werking zou gaan, kreeg ik te horen dat mijn probleem te verhelpen is met een 6 maanden beugel en dat ik dus geschikt ben. 
Twee foto's van mijn gebit en nog een korte ondervraging van de reporter later, kon ik weer nerveus naar huis. Nu moest ik die beugel toch echt winnen!!

Een aantal dagen later word ik vroeg in de ochtend gebeld. Het was Anthony van WildFM. Zijn boodschap was kort en krachtig; Houd je telefoon bij de hand want binnen drie minuten gaan wij live via de radio bekend maken wie de beugel heeft gewonnen. vier minuten verder, tien nagels minder, nog niks gehoord. Ach ja, je gunt het iedereen, toch? 

Nu was ik slim, ik had het nummer opgeslagen van WildFM en ja hoor, net toen ik wilde opslaan ging mijn telefoon weer.......

Ik heb de 6 maanden beugel gewoon GEWONNEN!!! (luister mijn kreet na via het geluidsfragment)

Nu komt het moment...aankomende zaterdag wordt dan eindelijk mijn beugel geplaatst (zelfs in het weekend een afspraak maken is mogelijk bij tandarts Liem). Vind het nog best heel spannend allemaal daar ik nog nooit een beugel heb gehad. Uiteraard doe ik iedere maand verslag over het proces. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even sterkte wensen laat dan een post achter dan zullen de tandarts en ik daarop reageren!!!Algemene Voorwaarden | Sitemap | 6Mb en 6 Maanden Beugels zijn wettelijk beschermde merken