mijn 6 maanden beugel ervaring

Blog · 6 MB · Contact

6 Maanden Beugels

6 maanden beugel ervaring

Heb jij ook zo een last van een scheef zittende tand of twee? Nou ik wel!

Ik ben Chantal en al jaren irriteer ik me aan een scheve voortand aan de onderkant van mijn gebit, maar dankzij de WildMF Ochtendshow en de 6 maandenbeugel van Tandarts Liem wordt deze nu recht gezet!

Volg mijn 6 maandenbeugel ervaring via mijn blog en als je vragen, opmerkingen of mij gewoon even sterkte wilt wensen laat dan een post achter dan zullen de tandarts en ik daarop reageren ! ! !

Chantal X

Meer over mij
blog en ervaring over een gebits beugels

This is the end...

Monday, January 28, 2013

Wat gaan zes maanden toch snel voorbij!

Morgen gaat mijn beugel er alweer uit en wat een verbluffend resultaat in zo een korte periode. Twee weken geleden kreeg ik nog spalkjes onder en boven aan de binnenkant om ervoor te zorgen dat mijn tanden niet gaan verschuiven zodra mijn beugel volledig wordt verwijdert. Hier moet je wel even aan wennen, wetende dat deze altijd in je mond zullen blijven.

Zoals eerder te lezen was mijn belangrijkste motivatie voor de 6mb een scheve ondertand. Buitenom het feit dat ik een gelukkig erfgename ben van de scheve ondertand, houd ik ook nog eens van knarsentanden. Het resultaat; een continu brekende boven voortand.

Nu mijn gebit weer mooi en recht is kan ik met een gerust hart gaan slapen en hoef ik niet bang te zijn om met knallende hoofdpijn en een gebroken tand wakker te worden.

Ik kan mijn dank niet meer dan benadrukken en uiten voor de fantastische tandartsenpraktijk van Dr. Liem. Elke behandeling weer werd ik met open en vriendelijke armen ontvangen. Tevens werd elke stap keer op keer duidelijk uitgelegd zodat ik wist wat er zou gebeuren. Tijdens mijn behandel periode was er ook altijd de mogelijkheid om tussendoor te bellen als er iets onduidelijk bleek of toen ik ontzettende last bleek te hebben van druk op mijn gebit. Ik kon direct terecht, zelfs in het weekend!

Ik raad mensen oprecht aan om de tandartsenpraktijk van Dr. Liem en haar team te overwegen als iemand kiest om een 6 maanden beugel te plaatsen.

Ik kan weer met een stralende lach op foto's...Lees meer  Aantal reacties: 1

The show goes on...

Monday, September 10, 2012
Er is al weer enige tijd overheen gegaan sinds jullie van mij hebben vernomen, maar ik heb weer heel wat meegemaakt om met jullie te delen. Zo zijn er ondertussen elastiekjes tussen mijn kiezen geplaatst om ruimte te creeeren, vervolgens zijn er stalen bandjes geplaatst en is mijn beugel onder nu ook zichtbaar.
Lees meer  Aantal reacties: 6

Mijn eerste beugel

Saturday, July 7, 2012

Wat is het toch grappig dat iedereen je altijd weet te vertellen hoe situaties in zijn werking gaan en wat de gevolgen zijn.... Ik zou ontzettend veel last hebben, tandvlees krijgen dat open ligt en een continue druk op mijn tanden ervaren. Uiteindelijk heb ik zelfs uit voorzorg geregeld dat iemand anders terug zou rijden na mijn bezoek.Lees meer  Aantal reacties: 0

6 Maanden Beugels Fotoshoot

Monday, June 11, 20126 Maanden Beugels fotoshoot bij Studio4Art met TobiasLees meer  Aantal reacties: 0

Meant To Be

Friday, June 8, 2012Heb jij ook zo een last van een scheef zittende tand of twee? Nou ik wel!Lees meer  Aantal reacties: 11

Eerste 1 Laatste
Algemene Voorwaarden | Sitemap | 6Mb en 6 Maanden Beugels zijn wettelijk beschermde merken