mijn 6 maanden beugel ervaring

Blog · 6 MB · Contact

6 Maanden Beugels

6 maanden beugel ervaring

Heb jij ook zo een last van een scheef zittende tand of twee? Nou ik wel!

Ik ben Chantal en al jaren irriteer ik me aan een scheve voortand aan de onderkant van mijn gebit, maar dankzij de WildMF Ochtendshow en de 6 maandenbeugel van Tandarts Liem wordt deze nu recht gezet!

Volg mijn 6 maandenbeugel ervaring via mijn blog en als je vragen, opmerkingen of mij gewoon even sterkte wilt wensen laat dan een post achter dan zullen de tandarts en ik daarop reageren ! ! !

Chantal X

Meer over mij
blog en ervaring over een gebits beugels

Het einde nadert...

Monday, December 10, 2012

Naar aanleiding van een trouwe blog lezer en met dank aan tandarts Liem is er onder de titel "Even weer alles op een rij..." interessante informatie geplaatst over de stappen die tot nu toe genomen zijn om mijn tanden weer kaarsrecht te krijgen en zijn deze tevens te volgen met bijgevoegde foto's.

Goed kijkend naar die foto's is er nu al zo een fantastisch resultaat te zien. Om eerlijk te zijn had ik niet durven dromen of uberhaupt verwacht dat een beugel zo snel resultaat levert. Wat een uitvinding!!!!

Er is al zoveel gebeurd tot nu. Zo vertel ik in mijn vorige blogs nog super enthousiast over de stalen bandjes die geplaatst zijn en de elegante paarse elastieken waar ik voortdurend ruzie mee had hahahah

Inmiddels ben ik er ook achter waarom er haakjes zitten aan de stalen bandjes (zie foto "the show goes on...). Deze hadden jullie niet verwacht he?! Zelfs daar is door Uitvinder Tandstein overnagedacht. Deze haakjes zijn namelijk bedoeld om weer andere elastieken te kunnen plaatsen in de mond.
Dit keer kreeg ik bij mijn behandeling zelfs huiswerk mee. Zo werd mij uitgelegd bij mijn afgelopen bezoek hoe ik door middel van een roze klem elastiekjes vanaf de bandjes boven in mijn gebit moet vasthaken aan een slotje op de onderkant van mijn gebit. Even oefenen en dan heb je het zo onder de knie. Uiteraard hoeven er tijdens het nuttigen van een maaltijd geen elastieken in de mond aanwezig te zijn. Believe me....ik raad het ook niemand aan. Mocht je toch eigenwijs zijn dan sta ik niet in voor de gevolgen ;) De elastieken zijn hier namelijk niet voor gemaakt en hebben de neiging zo af en toe te knappen als de mond te ver wordt opengedaan, hilarisch voor de mensen om je heen, I was not amused. Ook in de nacht worden deze elastieken gedragen, maar daar ondervind je geen last van. 


Verder wordt mijn beugel bij elk bezoek aangedraaid en ververst door het plaatsen van nieuwe schone doorzichtige elastiekjes rondom de slotjes. De meeste mensen om mij heen geven aan hier juist veel last van te hebben gehad ten tijde van hun beugel. Oprecht, ik heb er totaal geen last van en ga dan ook elke keer weer net zo vrolijk de deur uit als dat ik binnen kwam.

Wat ik persoonlijk als heel prettig ervaar is dat de medewerkers van de praktijk continu samenwerken en overleggen ter controle of als er enige twijfel is. Dit zorgt voor extra vertrouwen en een open, gemoedelijke en oprechte sfeer.

Als ik zo mijn blogs terug lees lijkt het wel een feestje om een beugel te mogen dragen. De meeste mannen blijken het zelfs iets schattigs te vinden...Aanrader voor de singles; Neem een beugel ;)
Vroeger droomde ik van een beugel en heb tot op de dag van vandaag geen spijt dat ik er nu mee rondloop en zie hoe mooi mijn gebit zich vormt.Ik wil er nogmaals op wijzen dat er altijd gereageerd kan worden op mijn blogs en dat ik te allen tijde zal antwoorden op vragen. Ik hoor graag van je!

to be continued....


Reacties

Fantastisch om je zo te zien stralen! :-) X
Didi
12/10/2012 9:40:01 AM

Fantastich... Mooi geworden. Heb je onder al uit ? Bedankt, voor het plaatsen van de begin foto's, Chantal. Groetjes Maurice.
Maurice
12/15/2012 8:49:53 PM

Fantastich... Mooi geworden. Heb je onder al uit ? Bedankt, voor het plaatsen van de begin foto's, Chantal. Groetjes Maurice.
Maurice
12/15/2012 8:50:32 PM

Beste Maurice, nee ook onder zit de beugel er nog in. Inmiddels zijn zowel boven als onder gespalkt. Groetjes, Chantal
Chantal
1/28/2013 10:17:32 PM
Algemene Voorwaarden | Sitemap | 6Mb en 6 Maanden Beugels zijn wettelijk beschermde merken