mijn 6 maanden beugel ervaring

Blog · 6 MB · Contact

6 Maanden Beugels

6 maanden beugel ervaring

Heb jij ook zo een last van een scheef zittende tand of twee? Nou ik wel!

Ik ben Chantal en al jaren irriteer ik me aan een scheve voortand aan de onderkant van mijn gebit, maar dankzij de WildMF Ochtendshow en de 6 maandenbeugel van Tandarts Liem wordt deze nu recht gezet!

Volg mijn 6 maandenbeugel ervaring via mijn blog en als je vragen, opmerkingen of mij gewoon even sterkte wilt wensen laat dan een post achter dan zullen de tandarts en ik daarop reageren ! ! !

Chantal X

Meer over mij
blog en ervaring over een gebits beugels

Even weer alles op een rij.....

Friday, October 19, 2012
rechte tanden met een beugel


Voor behandeling :

De ondersnijtanden stonden een beetje te veel naar voren waardoor Chantal knarste op haar voortanden. Het knarsen gaf vervelende druk op de voortanden en veroorzaakte overmatige slijtage van de snijranden. Tevens stoorde Chantal zich natuurlijk aan het scheve ondertandje.Op 9 juni werd de bovenbeugel geplakt door de orthoassistente en op 14 juli zat de onderbeugel er ook in samen met de molaarbandjes.15 september zat het ondertandje al zichtbaar in de rij. De witte draden zijn ondertussen vervangen voor de gladdere metalen draden. Zonder de iets stroevere witte coating gaan de bewegingen makkelijker.


       

Binnenkort volgen weer nieuwe foto's.

Chantal will be back to you soon....

Reacties

Algemene Voorwaarden | Sitemap | 6Mb en 6 Maanden Beugels zijn wettelijk beschermde merken